E-mail biztonság, számodra fejlesztve

Vedd vissza a beérkező levelek fölötti irányítást

Bejövő Email Szűrés

Védjed a hálózatodat

Távolítsd el a spameket és vírusokat az e-mailből, még mielőtt azok elérnék a hálózatodat

Már 748,- Ft/hó/domain áron
Részletesen Vásárlás

Kimenő Email Szűrés

Biztosítsad hírneved

Akadályozd meg, hogy a spamek és a vírusok tudatodon kívül hagyják el a hálózatodat

Már 748,- Ft/hó/domain áron
Részletesen Vásárlás

Email Archiválás

Biztonsági mentés és megfelelőség

Soha ne veszítsd el újra az e-maileket, és biztosítsd az e-mail adatok integritását a jogszabályoknak való megfelelés érdekében

Már 17,248,- Ft/év/domain áron
Részletesen Vásárlás
Powered by

Blokkolja a vírusokat, rosszindulatú programokat és spam-ek szinte 100%-át, még mielőtt azok elérnék a beérkező leveleket

A bejövő e-mail szűrés ezeket az előnyöket biztosítja...

Teljes bejövő postaládavédelem versenyképes áron
Rendkívül pontos szűrés
Egyszerű konfiguráció
Növeli a bejövő e-mail folytonosságát és redundanciáját
Különféle jelentési lehetőségek
Barátságos felület, amely az e-mailed teljes ellenőrzését biztosítja
Növelje az alkalmazottak produktivitását
Kompatibilis bármely levélkiszolgálóval

Miért válaszd a SpamExperts Bejövő Szűrést??

A bejövő e-mail szűrés közel 100%-os pontossággal szűri az összes bejövő e-mailt, és eltávolítja a spameket és vírusokat, még mielőtt ezek a fenyegetések elérnék a hálózatodat. A széleskörű vezérlőpanel lehetővé teszi, hogy teljeskörű felügyeletet biztosítson számodra. Továbbá azesetben, ha az e-mail kiszolgáló nem válaszol, az e-mailed sorban áll mindaddig amig az ismét el nem érhető. A sorban álló e-mailek elérhetők, olvashatók és válaszolni is lehet rájuk a webes felületünkön keresztül ezzel is növelve a bejövő e-mailek folytonosságát!

Miért van szükséged egy professzionális bejövő levél szűrőre?

Ne vedd tovább félválról az informatikai hálózati fenyegetésekkel. Ha a beérkező leveleid minden nap tömeges ömlesztett kéretlen levelekkel vannak tele, akkor ez egy jel, hogy szükséged van egy professzionális bejövőlevél szűrő megoldásra. Teljes védelmet kapsz a bejövő postafiókodhoz, és végleg elbúcsúzhatsz a spamek, a vírusok és a rosszindulatú programok veszélyeitől!

Hogyan működik?

Miután a domained (automatikusan) telepítve van a beérkezőlevél szűrőbe, és a szűrés aktiválva van, az e-mailek átmennek a SpamExperts szűrőfelhőn keresztül. A beérkező e-maileket biztonságosan elemezzük és szkenneljük valós időben. Nincs szükség betanításra vagy konfigurációra, és minden probléma mentesen működik. Az összes spamként azonosított üzenet a karanténba kerül, míg a többi az Ön e-mail szerverére kerül. A karantén felügyelhető a felhasználóbarát SpamPanel-ben, e-mail jelentéseken keresztül, vagy akár közvetlenül az e-mail klienseden! Nincs több elvesztegetett idő a levélszemét kezelésére, egyszerűen csak összpontosítsd energiádat az üzleti feladatokra, miközben teljeskörű felügyelettel rendelkezel.

A kimenő e-mail szűrés ezeket az előnyöket biztosítja...

Nem kerülsz többé feketelistára
Védjed márkádat és informatikai rendszereid hírnevét
Kerüld el a listáról való lekerüléssel járó költségeket
Növeld a kimenő e-mailjeid folytonosságát és kézbesíthetőségét
Növeld az alkalmazottak termelékenységét
Javítsd a visszaélések kezelhetőségét

Mi a kimenő szűrés?

A kimenő e-mail szűrés létfontosságú az informatikai infrastruktúra hírnevének megőrzése és annak biztosítása érdekében, hogy az összes kimenő e-mail biztonságosan megérkezzen ahová kell. Ez a professzionális megoldás megakadályozza a spameknek és a vírusoknak a hálózatod elhagyását, ezzel elkerüli, hogy az IP-címed ismét feketelistára kerüljön. Továbbá, a SpamExperts kimenő szűrő jelentéseket és eszközöket ad a kezedbe, hogy felderítsed a veszélyeztetett fiókokat és zárolt a spammelős felhasználókat.

Miért van rá szükséged?

Küldött már valaha a hálózatod spam levelet a tudtod nélkül? A hálózati hiányosságok következtében szinte minden eszközön elérhető a kimenő SMTP küldés, ezzel segítve a spamek vagy a rosszindulatú programok hálózatodból való kiküldését anélkül, hogy tudnál róla. Ezért kritikus fontosságú egy professzionális kimenő szűrő megoldásba való befektetés. Fenntartja vállalatod jó hírnevét, megakadályozza a spam leveleknek a hálózatod elhagyását, és megakadályozza, hogy feketelistára kerülj, így az e-mailjeid mindig megérkeznek, ahová kell.

Az e-mail archiválás ezeket az előnyöket biztosítja...

Tartalmazza a bejövő és kimenő e-mail szűrést!
Sose veszíts el újra egy e-mailt!
Felelj meg a jogszabályoknak
Javítsd informatikai rendszered teljesítményét
Felhasználóbarát adatvédelem
Hozzáadott e-mail folytonosság, naplózási támogatás és egyszerű újraküldés
Tömörített, titkosított és biztonságos archívum

Email archiválás

Az e-mail archiválás megőrzi és megvédi az összes bejövő és kimenő e-mailt a későbbi hozzáférés céljából. Nagyszerű módja az elveszett vagy véletlenül törölt e-mailek visszaállításának, az ügyintézés gyorsításának, szellemi tulajdonra vonatkozó e-mailek és csatolmányok biztosítására, valamint az "eDiscovery" használatának peres ügyek esetén.

Miért van rá szükséged?

Kétségbeesetten keresel egy fontos e-mailt a tavalyi évből, de úgy tűnik, hogy nem találod, és ezzel kockáztatod a bírságot, vagy elveszítesz egy fontos üzletet? Akadályozd meg ezt a professzionális e-mail archiválással. Az e-mailes archiválás kritikus eszköze az e-mailek biztonságos biztonsági másolatának megőrzésének, és a jogi megfelelőségnek.

Ugyanakkor, mivel az e-mailcserék bírói hatalommal rendelkeznek és jogilag köteleznek, az e-mail megfelelőség rendkívül fontos aspektus a szervezetek számára. Ezért bizonyos iparágakban kötelező az összes e-mail üzenet biztonságos biztonsági mentése, ezzel is jogilag megfelelni.

Regisztráció és Első lépések

Válassz TerméketTovábbi lehetőségek748,- Ft/hó 17,248,- Ft/év 748,- Ft/hó 17,248,- Ft/év 1,495,- Ft/hó 2,618,- Ft/hó

Powered by WHMCompleteSolution