Hogyan tudok .hu domaint átregisztrálni?

1) Új domain megrendelését elindíthatod az oldalunk minden részén megtalálható főmenün belül a Szolgáltatásaink > Domain > Domain költöztetés menüpont kiválasztásával. 
Ha be vagy jelentkezve az Ügyfélkapuba, akkor az Ügyfélfiók menüjéből Domainek > Domain átregisztrációja menüpontot választva.


2) Írd be az átregisztrálni kívánt domaint nevet. A legördülő menüből válasszd ki a megfelelő domain végződést. (.hu esetében számos másodszintű domain közül választhat, pl. .co.hu, .shop.hu stb.)
Végül kattints az Elérhetőség ellenőrzése gombra. 


3) A bevásárlókosár-rendszer értesít arról, hogy lehetséges-e a domaint átkérni. Ha igen, akkor nyomd meg a Kattintson a folytatáshoz gombot. 4) A következő konfigurációs lépés a domain névszerverek megadása. Ha nem kívánsz saját névszervert használni, válasszd azt az opciót, hogy "A mi alapértelmezett névszervereink használata", és gondoskodni fogunk ennek a beállításáról. Egyéni névszervereidet kézzel be kell írnod. 
Ha megfelelő a beállítás, nyomd meg ismét a Kattintson a folytatáshoz gombot. 


5) A következőkben add meg felhasználói adataidat. Ha már meglévő ügyfél vagy, és be vagy jelentkezve, az alap adatokat a rendszer kitölti előre.


6) Lehetőséged van az előzőekben megadott ügyfél adatoktól eltérő igénylőnek átregisztrálni a domaint. Az igénylőt felveheted a Domain igénylő információk menüpontnál, ha legördíted a menüt, majd kiválasztod az Új kapcsolattartó... opciót. 7) A megrendelés leadásához válasszd ki a fizetési módot, és fogadd el az ÁSZF-et. Ha szükséges, megjegyzést, egyéb üzenetet is csatolhatsz a megrendelésedhez. Végezetül a Megrendelés leadása gombbal küldd be megrendelésed.  


8) A .hu domainek átregisztrációja nem automatikus folyamat! Szükségünk van regisztrációs lapra és a megfelelő igazoló nyilatkozatra. 

 

Töltsd le a domain megrendelési lapot, és töltsd ki az adataiddal.

 


Igazoló nyilatkozatok .hu domainek esetében:

 

a) Ha magánszemélyként szeretnéd a domaint átregisztráltatni, akkor a fenti letöltési linkről a magánszemély nyilatkozatot is töltsd le, s töltsd ki az adataiddal. Az igénylőlapot és a magánszemély nyilatkozatot juttasd el nekünk a domain@webetneked.eu email címre.

 

b) Ha cég nevére szeretnéd a domaint átregisztráltatni, akkor a regisztrációs lap mellé a cégkivonat és az aláírási címpéldány másolatát is juttasd el nekünk a domain@webetneked.eu email címre.

 

c) Ha egyéni vállalkozóként szeretnéd a domaint regisztráltatni, akkor a domain regisztrációs lap mellé csatold az egyéni vállalkozói igazolás másolatát is, majd mindkettőt juttasd el nekünk a domain@webetneked.eu email címre.

 

d) Ha alapítvány, egyesület, iskola vagy önkormányzat nevére szeretnéd a domaint regisztráltatni, a regisztrációs lap mellé egy adószám igazolás (apeh bejelentkező lap is megfelel), alapító okirat vagy cégbírósági bejegyzés másolata és aláírási címpéldány (megfelel a banki aláírási címpéldány is) másolata lesz szükséges. Ezeket a domain@webetneked.eu email címre.

  • 0 A felhasználók hasznosnak találták ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Kapcsolódó cikkek

Dokumentumok .hu végződésű domain ügyintézéséhez

Válaszd ki, hogy a domain nevet milyen egyéni- vagy szervezeti forma számára kívánod...

Domain Regisztrációs Útmutató

REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA .hu domain esetén REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA egyéb domain esetén...

Elektronikus domain regisztráció - nyilatkozat elfogadás

Új .hu domainek regisztrációjakor már nem szükséges papír alapú ügyintézés. Helyette egy...

Szükséges dokumentumok .hu végződésű domainek tulajdonos változtatáshoz

A felsorolt sablon dokumentumokat megtalálja a következő elérhetőségen:Letöltések1) Domain...

Domain Költöztetési Útmutató

Ha a neveden lévő, de más szolgáltatónál regisztrált domaint szeretnéd nálunk kezelni, azt...

Powered by WHMCompleteSolution