WordPress oktatóanyagok: WordPress létrehozása és használata

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere, amely lehetővé teszi blogok és / vagy gyönyörű, professzionális webhelyek építését bármilyen felhasználáshoz. Több mint 60 millió ember használja a WordPress-t saját weboldala motorjaként, beleértve minket is. Valójában ez a weboldal is WordPress.

Webtárhely ügyfeleink gyakran kérdéseket tesznek fel velünk a WordPress használatával kapcsolatban, például hogyan hozzunk létre egy weboldalt a WordPress programmal. Egy sor oktatóanyag segítségével megmutatjuk, hogyan kell használni és létrehozni egy WordPress webhelyet.

Kezdeti WordPress Beállítás:

Using WordPress

A rendszer beállítása viszonylag egyszerű és könnyen elvégezhető. A WordPress olyan átfogó elrendezéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kezdő felhasználók számára is, hogy valami meglepő dolgot hozzon létre.

Az alábbiakban csak néhány az általunk lefedett téma közül szerepel, hogy segítsünk az összes képzettségi szinten lévő felhasználónak, ennek a csodálatos rendszernek a telepítésében.

Hogyan Telepítsünk WordPresst
Hogyan Telepítsünk és Kezeljünk WordPress Sablonokat
Hogyan Telepítsünk WordPress Pluginokat
Hogyan Költöztessünk WordPresst

Mindennapi WordPress Karbantartási Segéd:

Habár sok WordPress rendszer automatizált, néha bele kell nyúlni, és kezelni kell a webhelyedet a tartalomon túl is. Íme néhány cikk, amelyek segíthetnek rávilágítani néhány olyan dologra, amit megtehetsz annak érdekében, hogy a webhelyed zökkenőmentesen működjön.

Hogyan Érjük El a WordPress Bejelentkező Oldalt
Hogyan Frissítsük a WordPresst
Hogyan Készítsünk WordPress Biztonsági Másolatot
Hogyan Állítsuk a WordPress Jelszavunkat Alaphelyzetbe

WordPress Biztonság:

A WordPress egy stabil és meglehetősen biztonságos rendszer. Mindazonáltal biztosítanod kell a fájlokat és a felhasználókat a hackerektől és botoktól. Íme néhány dolog, amit tehetsz a WordPress webhelyed biztonságának növelése érdekében.

Hogyan Biztosítsuk a WordPresst
Hogyan Telepíts SSL Tanúsítványt a WordPress Oldaladon
15 Legjobb Biztonsági Plugin a WordPress Oldalad Számára

WordPress Teljesítmény:

Az egyik kulcsa annak, hogy sikeres weboldalad legyen, győződj meg róla, hogy jól teljesít. Ez nem csak azt jelenti, hogy megjelenik a Google keresési eredményei között. A valóságban, ha a webhelyed jól teljesít a látogatók számára, akkor egyébként is a SEO is javul. Íme néhány dolog, amit esetleg át szeretnél rágni.

Hogyan Gyorsítsuk a WordPresst
Hogyan Állítsuk Be a W3 Total Cache-t WordPress Alatt és Miért Fontos Ez
A 9+ Legjobb Tipp a WordPress Oldalad Optimalizálásához

WordPress fenntartása egyszerű

A fentiek csak néhány olyan cikk, amelyet összeállítottunk, hogy segítsen neked az elindulásban. Rengeteg más van még ott, ahonnan ezek származnak és el kellene töltened egy kis időt azzal, hogy átolvasd, mit tudsz elérni a WordPress programmal. Lehet, hogy ad majd néhány ötletet, hogyan fejlesszed a webhelyed.

Milyen útmutatókat szeretnéd, ha hozzáadnánk a növekvő gyűjteményünkhöz? Van egy része a WordPress-nek, akit alaposabban szeretnél megismerni? Amennyiben igen kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és írd meg a véleményedet még ma!

Kapcsolat
  • 0 A felhasználók hasznosnak találták ezt
Hasznosnak találta ezt a választ?

Powered by WHMCompleteSolution